VI Міжнародний форум з безпечності харчової продукції

15 березня 2017 року в Київі, в готелі “Хаятт” відбувся VI Міжнародний форум з безпечності харчової продукції, який щороку проводить IFC у різних країнах.


У форумі взяли участь близько 160 представників провідних харчових підприємств України, великих міжнародних компаній – переробників, торгових мереж, а також українськи та іноземні експерти, посадовці, представники інвестиційного департаменту IFC, журналісти. 
На форумі обговорювалися міжнародний досвід, стратегії та передові практики запровадження систем управління безпечністю харчової продукції, конкретні приклади успішної реалізації стандартів.


У рамках форуму традіційно проходила інтерактивна сесія, на який представники провідних підприємств – клієнтів IFC з різних країн обмінювалися досвідом із розробки та стратегії запровадження стандартів, виходу на світові ринки.

Саме ця сесія, яка цього року була на тему “Практичні приклади мінімізації ризиків”, найбільше зацікавила аудіторію.

У роботі форуму, як спікер, брав участь генеральний директор ТОВ “Лілак” Володимир Адамович Завадовський.

Свяжитесь с нами

Мы в Instagram