Сік яблучно-виноградний

Сок яблочно-виноградный
Сок яблочно-виноградный

Склад:

сік яблучний (60%), сік виноградний.

Енергетична цінність (калорійність) на 100 г соку:

187,56 кДж (44,8 ккал).

Поживна (харчова) цінність на 100 г соку:

жири – 0,0 г, білки – 0,0 г, вуглеводи – 10,2 г.

Термін придатності:

2 роки з дати виробництва. Умови зберігання у закритому вигляді: при температурі від 00С до +250С та відносній вологості повітря 75% у місцях захищених від попадання прямих сонячних променів.

Після розкриття пакування зберігати не більше 48 годин при температурі від +2 ºС до +8 ºС. У разі відсутності хлопка – споживати не можна. Допускається осад натуральної сировини.

Об’єм:

  • 0,3 л
  • 1,0 л
  • 3,0 л

Пастеризований
ГСТУ 46.023-2002

Свяжитесь с нами

Мы в Instagram